21 maart 2013

Recycle Inspiratie

Inspiratie van het WWW, gerecycled door anderen

Ik heb zo'n zin in de Lente, ik denk iedereen wel!
En met het zonnetje dat zo door mijn raam op tafel schijnt, lijkt het nu écht niet meer lang te duren :-)

Hier een ideetje om van een oude spijkerbroek een lange zwierige rok te maken! Ik vond de foto via Pinterest en kan de originele website niet meer achterhalen.. (Sorry, ik link altijd graag naar het originele bericht!)

Wil je ook zo'n rok maken? De plaatjes spreken voor zich denk ik!

9 opmerkingen:

 1. Ziet er enig uit!

  Heerlijk... LENTE!

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe komen ze er soms op!
  Lijkt me wel leuk! Een jeans die je niet meer draagt nieuw leven inblazen.
  (Het zou even goed ook een korte rok, knielange rok,... kunnen worden).
  Groetjes stikplezier.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een hele leuke rok. wat ik nog wel eens doe met een oude spijkerbroek is de broekspijpen afknippen, leg er een knoop in en je hebt een leuk hondenspeeltje dat lijkt op een flos. het is sterk en geeft niet als ze er op zitten te kauwen of als het kapot gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier staat hij ook. Weet niet of dat het origineel is.
  http://www.duitang.com/people/mblog/46621443/detail/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk ...
  Ik sla het op in mijn favoriete mapje ...
  Maar dan wordt het wel een iets kortere rok ...

  Groets en een fijn weekend ... Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow-what a pretty idea! Think I´ll try this, too. Crazy wonderful! Lg Ines

  BeantwoordenVerwijderen