Over Mij


Hallo, welkom op mijn blog! Leuk dat je er bent!

Ik ben Marieke, vrouw van Martijn en mama van Thijmen (juni 2007) en Lukas (sept 2009).
Blogster op ByMiekK.nl én ik maak online cursussen voor mijn website SewNatural.

Ik heb een enorme passie voor stoffen, bolletjes wol, garens, de naaimachine en het (her)gebruik van oud textiel. Ik hou ervan om tassen en andere (woon)accessoires te ontwerpen en te maken. En bevalt het model? Dan maak ik er een Patroon of Tutorial van, zodat jij ook zelf aan de slag kunt! Alles wat ik naai maak ik van voornamelijk hergebruikte of oude stoffen, aangevuld met nieuwe eco stoffen. Heel duurzaam dus!

Mijn passie heeft geresulteerd in een hoop handgemaakte producten onder het label ByMiekK, en sinds 2017 in de cursussen & naaipatronen website SewNatural.
Ook heb ik een aantal jaren een webshop gerund met ecologisch geproduceerde stoffen & fournituren. Een mooie combinatie van duurzaamheid en handmade lifestyle vind ik zelf ;-)

Op dit blog schrijf ik over mijn naaisels, haakwerk, mijn inspiratie, mijn cursussen, mijn zoektocht naar 'groener' leven en gezonder eten en ook een beetje over mijn huis en gezin. En verder plaats ik regelmatig een leuk zelfmaak-idee, werkbeschrijving of patroon om jullie te inspireren en om jullie ook aan het naaien en recycelen te krijgen!


Veel lees- en kijkplezier!
En wil je iets vertellen of vragen? Dat kan, ik vind het leuk om van je te horen! Je kunt een reactie achterlaten onder ieder bericht, het contactformulier invullen of mailen naar info[at]bymiekk[punt]nl.

Meer over mij?
Online cursussen: SewNatural
Mail: info[at]bymiekk[punt]nl