3 januari 2009

Planning to make a tent

Plannen voor een tent
* * *

I'm planning to make a playtent for Thijmen. I've already made a scetch (but in my head it looks much better..). It's going to be a tent to drop over the table. I've got a lot of old duvetcovers and left-over fabric laying around that I can use. So I hope I can show the result really soon!


Ik ben van plan om een speeltent voor Thijmen te gaan maken. Ik heb al een schets gemaakt (maar in mijn hoofd ziet hij er veel beter uit..). Het wordt een tent om over de tafel heen te hangen. Ik heb nog wat oude dekbedovertrekken en restjes stof liggen die ik kan gebruiken. Dus ik hoop snel het resultaat te kunnen laten zien!

3 opmerkingen:

 1. leuk idee, wil ik ook al en tijdje maken, maar komt er maar niet van. mijn schoonmoder heeft wel een mooi tipi van stof gemaakt ook erg leuk..dank voor de tips. ik ga maar weer eens verder expirimenteren..jij succes metde tafel tent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijft de tent goed op tafel liggen? Ik wil er ook een maken en vind het idee van een halve tent echt super! ! Is het goed bevallen? Schuift hij er niet af?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er een lint aangemaakt aan allebei de kanten, zodat ik hem onder de tafel door vast kan knopen. Anders schuift hij inderdaad van tafel af met die heen en weer spelende kinderen!

   Verwijderen