30 juli 2009

Domme kat

Onze kat is niet echt de slimste.. Ze heeft een kattenluik met magneet, zodat niet ineens alle katten uit de buurt binnenstaan. Maar ze heeft altijd de grootste moeite om naar binnen te komen. Dus laatst is het magneetbolletje afgebroken van haar halsband. En ze kon er toen dus helemaal niet meer in, heel irritant!
Nu heb ik een klein zakje gemaakt voor aan haar halsband waar het bolletje in zit. Nadat ze eerst een paar weken met een boterhamzakje aan haar halsband heeft rondgelopen omdat ik er maar niet aan toekwam ;) .
Het ziet er eigenlijk niet uit, haha, maar het werkt! Ze kan weer gewoon naar binnen. Nouja, op haar manier, eerst tien keer tegen het deurtje rammen en dan eindelijk binnenkomen..
Our cat is not the brightest, she always has trouble comming in through her cat door. So a few weeks ago the magnet broke off her collar and she couldn't get into the house at all anymore!
I made her a little bag to put on het collar with the magnet in it. It looks a bit funny but it works, she can get in again!

2 opmerkingen: