25 juli 2009

Paintings

I'm still busy for the new baby, although I havn't got that much energy anymore.. I'm glad that next week is my last one at work before my maternity leave starts!
This afternoon I will finally be finishing the cupboard I'm painting. And I'm also making paintings to hang in the nursery. I've drawn three 'Dick Bruna' animals, I really love his drawings! They are so simple and cheerful! I only have to paint them..


Ik ben nog steeds bezig in de babykamer, hoewel ik niet zo veel energie meer heb helaas.. Ik ben blij dat ik nog maar één week hoef te werken voor mijn zwangerschapsverlof begint!
Vanmiddag ga ik eindelijk het kastje afmaken dat ik aan het schilderen was. En ik ben ook schilderijtjes aan het maken om in de babykamer te hangen. ik heb drie Dick Bruna dieren nagetekend, ik vind zijn tekeningen echt super! Ze zijn zo simple en zo vrolijk! Ik hoef ze nu alleen nog maar te schilderen..

2 opmerkingen:

  1. O, de Dick Bruna prentjes zijn inderdaad erg schattig voor een babykamer!

    Veel inkleurpret nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker vrolijk en tijdloos.. leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen