26 augustus 2009

Etui

Vandaag heb ik maar weer eens iets voor mezelf gemaakt. Wel een beetje uit noodzaak, want met mijn naaispullen hier in de woonkamer werd het een beetje een zootje..
En nu zag ik laatst hier en hier een superleuk etui, dus dat moest ik natuurlijk ook proberen! Hij is gemaakt volgens deze tutorial, in mijn nieuwe favoriete kleurencombi bruin-groen. En ik ben er best trots op, want ik heb voor het eerst ergens een rits in gezet en het is nog gelukt ook!


En het is hier toch ineens opgeruimd! Nouja, een beetje...

9 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden! En wat zijn ze verslaven hè? Misschien dat ik er nog een stel ga maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind hem ook heel erg leuk, maar wanneer er ergens een rits aan te pas komt, pas ik steeds... :-(

  Het stofje is ook super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Liefbeesje, misschien een idee: jaren lang heb ik ritsen afgetornd van kledingstukken die versleten waren (en knopen ook), zodat ik nu van beide een grote voorraad heb. Heb ik een rits nodig, dan kijk ik in mijn voorraadje, mocht er één zijn die de goede kleur heeft, maar te lang is, dan kun je hem ook heel makkelijk korter maken met zo'n patroon. Succes met je creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt goed gelukt! En een rits ergens inzetten is ook niet mijn favo bezigheid. Misschien moet ik ook maar wat etuitjes maken voor al mn rommels

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Knofje: ja ik ga er ook nog meer maken denk ik, maar dan wel iets groter want ik vind hem wel een beetje klein..
  @Liefbeesje: gewoon proberen, mij is het ook gelukt en het was best simpel!
  @ Karien: haha, ik doe dat ook altijd! Heb ook een grote voorraad oude knopen en ritsen opgespaard, altijd handig!
  @ Karoeza: Ja, gewoon doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ MiekKs: ja vond ik ook, ik dacht dat ik misschien de maten verkeerd had geinterpreteerd, maar vanaf nu ritsen van 30 cm denk ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent lekker bezig nu je verlof hebt, al heel wat mooie dingen gemaakt! De etui is erg leuk geworden en die link naar de tutorial heb ik (vol goede moed :-)opgeslagen. Misschien maak ik dan eindelijk eens iets mèt rits ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi zeg! En de quilt is ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zalig zalig, dit model zal onder mijn masjien uitrollen volgende week en onder de kerstboom terecht komen.

  BeantwoordenVerwijderen