30 september 2009

Draagdoek in de maak

Ik ben bezig met de draagdoek die ik van plan was om te maken. Alleen gaat alles hier nu even tien keer zo langzaam als normaal.. Eigenlijk is zo'n draagdoek helemaal niet zoveel werk, maar steeds als ik ergens aan begin, word ik alweer 'geroepen'. En dat is nou precies de reden dat ik die draagdoek juist snel af wil hebben! Ik hoop een beetje dat meneertje dan heel tevreden bij me hangt en dat ik dan een beetje beter uit de voeten kan. Of misschien moet ik toch maar beter leren stilzitten..

De achterkant van de draagdoek wordt van zwart katoen van Ikea.En toen ik toch bij Ikea was, mocht ik van mezelf twee leuke nieuwe stofjes uitzoeken. Ik had ze al gezien bij Eloleo en ze zijn gewoon te leuk! Ik weet alleen nog niet wat ik ermee ga doen, erg he.. Mijn stoffenla is al overvol eigenlijk...


9 opmerkingen:

 1. leukerdeleuk!
  Lijkt mij ook wel praktisch dat dragen, bij Olivia eigenlijk nooit echt geprobeerd..
  Met een beebje moet je vaak wel even wat in een vertraagd ritme gaan, soms ook wel weer lekker. We moeten al zoveel van onszelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat leuk, een draagdoek! Welk patroon gebruik je? Zelf heb ik ook eens een mei tai gemaakt om mee te dragen, ook helemaal niet moeilijk en reuzehandig. (een link naar een patroon heb ik bij url ingevuld)

  *en nu duikt deze bloglezer weer gauw de anonimiteit in...*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Maar, ik ben eigenlijk ook erg benieuwd naar 'de bovenkant', welk stofje is dat? of had je het nog in de stoffenla liggen? ;P

  En ja, die stofjes van de Ikea zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat bovenstofje ook heel mooi, ben dus ook benieuwd waar je dat gehaald hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jacomien: het patroon komt van de site van ringslingshop. Zo'n mei tai lijkt me ook wel handig, maar daar is hij nu nog een beetje klein voor.

  @Knofje en Eloleo: het stofje van de bovenkant komt van Martijn's oma en lag inderdaad op de stoffenstapel naast de stoffenla ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk die Ikeastof, ligt die tussen alle andere stoffen of eerder bij de kinderafdeling?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Mama van drie: ja, hij ligt tussen de gewone stofjes! Maar nog niet zo lang, het is de nieuwe collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weet je nog hoeveel ie kostte?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geloof ongeveer 5 euro per meter.

  BeantwoordenVerwijderen