9 oktober 2009

Speenkoord

Hoera, het labeldoekje is een succes volgens Ninthe's mama! Ook erg handig voor aan de speen. Altijd leuk als je iemand blij kunt maken met iets dat je zelf hebt gemaakt :)
Ik ga er dus ook maar snel eentje maken voor Lukas. En tot het klaar is kan zijn speentje aan dit speenkoord dat ik gemaakt heb.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marieke,

  Ik zag dat leuke stofje met die uiltjes ook al bij de sleutelhanger die je voor de kraamhulp maakte (leuk idee trouwens, ik had niet de puf om dat in de eerste week te doen dus wij hebben het maar bij een bloemetje gehouden...) Waar heb je dat stofje vandaan? Mijn moeder verzamelt uilen en het is altijd leuk om haar dan een keer te verrassen met iets zelfgemaakts ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk he, al die babydingen maken??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een superleuk speenkoord zeg.Ook het labeldoekje is super! jammer dat mijn mannetje bijna speenloos is overdag,Hij heeft wel een paar speenkoorden versleten hoor die ik ook wel bestelde via internet maar dan niet zelfgemaakt. Maar die van jou ziet erg uit! Zeker zij dit echt heel erg leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen