17 oktober 2009

Stempelen

Ik ga weer eens wat nieuws proberen.. Ik ben niet erg origineel, ik weet 't! Het lijkt wel bijna een hype, er zijn zoveel mensen aan het stempelen geslagen. En het lijkt me ook echt cool om zelf stempels te kunnen maken. Dus ik heb een starterspakketje besteld bij Little-Z. En gisteren kwam het binnen! Dus nu maar experimenteren (eerst maar even op goedkope gummentjes..).
*

ps. ik heb m'n blog ook maar even een herfst-pimp gegeven!

5 opmerkingen:

 1. Joepie Marieke, heb net de hele ochtend zitten zoeken naar de website waar je dat setje besteld hebt, want ik had het al eerder ergens gezien, maar zonder resultaat en nu vind ik zomaar bij jou de link :)
  Dank je wel!
  En ik ben benieuwd naar je creaties ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stempels maken lijkt me inderdaad ook heel leuk :o).

  En leuk, die herfstlook van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie herfstlook! Ik ben benieuwd naar je stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't Is inderdaad superleuk om te doen. Helaas... Marjolein zat aan de stempel te pulken met als gevolg dat ze nu Marjol_n heet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even verder gelezen op je site en deze leuke link gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was. Leuk! Geef les in een bovenbouw en wil dit gaan uitproberen. Lijkt me zo leuk als kinderen hun werk op school kunnen signeren met een eigen stempel! Maaike

  BeantwoordenVerwijderen