5 november 2009

Goed bezig op zolder

Het begint een beetje een lang project te worden, maar langzaam maar zeker raakt onze zolder steeds meer opgeruimd (zie hier de beschamende foto's van hoe het eruit zag..). Steeds als ik even tijd heb ruim ik een beetje op of zoek ik wat spullen uit. Afgelopen weekend zijn we goed bezig geweest en hebben we een hoop spullen die we toch niet meer gebruiken eindelijk eens apart gelegd en op marktplaats gezet. We (vooral Martijn) zijn nogal van die verzamelaars die nooit iets wegdoen, zo van 'misschien kunnen we het ooit nog gebruiken'. Maar nu werd het dan toch te erg en zijn we toch maar gaan uitmesten. En dat voelt wel goed eigenlijk!
*
En in mijn knutselhoek ben ik ook lekker bezig geweest. Ik heb mijn kleine ladenkastjes anders neergezet en er een oud 'keuken ladenkastje' (voor pasta en rijst enzo, gekregen van een vriendin van mijn moeder) bovenop gezet. Zo heb ik een nisje gekregen voor mijn knutselboekken. Bovenop heb ik glazen potjes gezet die ik heb opgespaard, handig voor knopen en andere kleine spulletjes.
De ladenkastjes heb ik van de week zitten beplakken met stukjes papier (restjes behang en inpakpapier). En ik ben er heel blij mee, lekker vrolijk!
**


Nu kan ik beginnen met het echte opruimwerk, alle troepjes eens goed reorganiseren!
Ja, ik geef het toe.. Voor de foto heb ik de tafel leeggeruimd.. Hij lag echt helemaal vol met zooi die nog in de kastjes terecht moet komen!

14 opmerkingen:

 1. Goed gelukt in elk geval, die zooi wegwerken voor de foto. :-)
  Die kant van de kamer is een plaatje, kan zo in één of ander tijdschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fleurig geheel. Ik heb ook nog een houten Ikea kastje, dat saai staat te wezen. Schreef vandaag ook over opruimen, maar dan in de toekomstige hobbykamer. Geeft me wel inspiratie, deze mooie plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi!! En die glazen bokalen zijn een heel goed idee! Je zou mijn werkplekje moeten zien *schaam* :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi zeg! Heel vrolijk! Ik hoop volgende week ook zo'n foto's te kunnen posten! Wij zijn de kamer aan het afwerken die onze bureau/knutselruimte zal worden! Hoear!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat kastje met die kleine laatjes, komt dat ook van Ikea? je kan die nl niet meer krijgen, en ik vind dat heel erg jammer :s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor!
  Gaan je handen nu niet jeuken om weer te gaan knutselen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo mooi! Ik ben een totale totale fan van dit soort hoekskes. Herken ik daar kitsch kitchen plakplastic? En is 'Seams to Me' de moeite om te kopen? (aja we neuzen eens goed rond in jouw hoekje hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Ilse: bedoel je het bovenste kastje? Geen idee waar het vandaan komt eigenlijk, ik heb hem verder nog nooit ergens gezien..

  @Mamasha: het lijkt op kitsch kitchen, maar het is een retro-behangetje! En 'seams to me' vind ik een heel leuk boek, leuke projecten en ook wel goeie naai-tips.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker he, zo'n eigen hoekje. Na al ons geschilder en ge-opruim ga ik op zolder ook mijn eigenste atelier maken YAY

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi, uit de boekjes.
  ik zoek hier zoals een kattin die moet jongen nog steeds achter een geschikte plek. Stiekem ben ik dus groen van jaloezie.
  Proficiat alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi hoor! En zo netjes ;) Je zou mijn zolderkamer eens moeten zien.... (maar daar durf ik dus echt geen foto van op mijn weblog te plaatsen).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk en gezellig plekje geworden! En wat leuk zeg die behangen laatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooo ik heb die kastjes ook (of iets dat erop gelijkt) en ik vind ze heel erg saai... Ik denk dat ik stiekem je ideetje een beetje ga pieken ^^ Heb je ze dan achteraf nog geplastificieerd ook ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Kleine: ja hoor, lekker doen! Ik heb ze achteraf afgelakt met vernis.

  BeantwoordenVerwijderen