19 december 2009

In de kerststemming

Annelyse vroeg om kerstboom-foto's, dus hier is die van ons:
*
Het is nogal een rommelige kerstboom eigenlijk! Met zilveren ballen en slingers en verder vooral veel geknutselde dingetjes. Zoals hartjes, en vilten beestjes die komen van de mobiel die ik maakte toen ik zwanger was van Thijmen (want wie hangt er nou eigenlijk vissen en olifanten in een kerstboom..).
De mobiel heeft in Utrecht boven zijn bed gehangen, maar toen we gingen verhuizen was hij alweer ruim één jaar. En toen was hij eigenlijk te oud voor een mobiel boven zijn bed. Dus toen heb ik er kerstversiering van gemaakt :-)
*
En verder zit de kerststemming er al goed ik.
De pietenmuts heeft plaatsgemaakt voor een kerstmuts:
*
En er ligt een dik pak sneeuw (ik hoop dat dat zo blijft, een witte kerst is lang geleden!).
*
En nu ben ik benieuwd naar al jullie kerstbomen, dus laat ze maar zien!

2 opmerkingen:

  1. Mooie ogen onder die kerstmuts! En onze kerstboom? Die mogen de jongens morgen versieren, wij hebben de lampjes er vanavond in gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie boom hoor. Prachtig.
    Mijn boom staat vandaag ook op mijn blog. Even piepen dus.

    BeantwoordenVerwijderen