15 februari 2010

Deel 3 (en slot): de doktersjas

Het laatste carnavalsbericht hoor, dan hou ik er over op!
Voor mijzelf pimpte ik mijn oude labjas tot doktersjas (de aandachtige lezeres weet misschien nog dat ik ooit biologie studeerde..). Ik schilderde er bloedvlekken op met textielverf en naaide een kruis op de achterkant en een stukje stof op het borstzakje.
Plannen voor volgend jaar: een dokterstas en een chirurgenkapje erbij maken..

En hier nog wat beelden van gisteren toen we naar de optocht gingen kijken:

Ok, nu kunnen we weer verder met het 'echte' leven!

6 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Ik kijk al uit naar die dokterstas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, zo'n verpleegsterschort zou je voor mij ook wel eens mogen maken. Ik voel mij aangesproken door die jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, bloederig jasje.. das wel een dokter die van wanten weet.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nooit een fan geweest van carnaval, want een echte Groningse. Maar als ik jullie zo zie in al die zelfgemaakte kleren, dan denk ik: wat heerlijk dat je creativiteit zo aangesproken wordt en wat een plezier zal je hebben gehad bij het maken van de spullen.
  Alaaf,
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Celestine: ik heb de jas zelf niet gemaakt hoor, die bestond al!
  @Ria: het bedenken en maken van de pakken is idd véél leuker dan het carnavallen zelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen