15 maart 2010

Pay It Forward (inschrijving gesloten)

Ik deed laatst mee aan de Pay It Forward van Mamasha. Dat wil zeggen: zij maakte een kadootje voor mij (en twee anderen), en ik maak dan ook weer voor drie mensen een kadootje, en zij maken ook weer een kadootje voor drie anderen, enz, enz...

En kijk nou eens wat er zaterdag in de bus zat, in een mooi vogelpapiertje gewikkeld: een supermooi ritszakje met zon en bloemetjes (speciaal geborduurd in de trein) en een mooie blauwe binnenkant. Ook nog een paar bloemetjes en vlindertjes (uit Thailand), twee gelukspoppetjes en een lekkere merci, met een lief kaartje erbij!

(ja, inderdaad, de merci is al op..)
Dank je wel Mamasha!

En dan ben ik nu aan de beurt om voor drie mensen een kadootje te maken! Wil je een kadootje van mij krijgen (en daarna verder PIF-fen), dan hoef je alleen maar een berichtje hier achter te laten. De eerste drie aanmelders zijn de gelukkigen!

*Inschrijving gesloten*
Jongens, ik wordt hier wel een beetje verlegen van hoor.. Een kwartier en nu al drie slachtoffers gevonden!
Oke, dus ik ga kadootjes maken voor:
en Nel
Mailen jullie even je adres naar mij, dan ga ik voor jullie aan de slag!
Miekks(at)live(punt)nl

13 opmerkingen:

 1. ik wil wel een kadootje krijgen, en er daarna eentje (of drie) maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik ben de derde en dus de laatste!? Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, mag ik ook meedoen? Leuk. Dan kan ik ook 3 mensen blijmaken.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik sloot me laatst al bij één aan. Ben benieuwd wanneer dat cadeautje in de bus gaat vallen ;-)
  Succes met maken, hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. joepie de poepie!! ik heb deze namiddag een bestelling gedaan dus daar kan je mijn adres op vinden of heb je liever dat ik het nog eens apart mail?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Ilse: ik denk dat je de andere Marieke bedoelt, dus stuur me toch maar een mailtje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben te laat, potverdikke, maar ach, ik ben al verwend genoeg :o).

  Wat een mooie spulletjes kreeg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook te laat....maar ik heb wel even heerlijk bijgelezen op je blog :) Dat maakt veel goed. Leuke cadeautjes heb je gekregen. En wat leuk zeg die 'blog madammekes' bijeenkomst en al die leuke 'goodies'.
  Groetjes uit Melbourne,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuk idee is dit zeg. En wat een leuke kadootjes heb je gehad. Wat jammer dat ik te laat ben. Volgende keer beter.

  BeantwoordenVerwijderen