9 januari 2011

And we're back online!

Ok, een halve dag eerder dan gepland.. Maar wat is een zondag zonder computer ;-) !
We hebben hier een heerlijke rustige en productieve week achter de rug. Nouja, ik dan.. Manlief had er veel meer moeite mee..
En zoals iedereen al voorspelde, was een week zonder tv vééél gemakkelijker dan een week zonder internet. Maar ik heb maar één keer 'gezondigd', ik moest écht even twee mailtjes sturen, dus dat deed ik woensdag op m'n werk.
En wat heb ik verder allemaal uitgespookt?
• Twee tassen afgemaakt
• Een poefhoes genaaid
• Een kussenhoes genaaid
• Nieuwe labels gemaakt
• Ladenkastjes voor op zolder geschilderd en beplakt
• Zolder opgeruimd (hij is nu écht bijna klaar!)
• Bijna een heel boek uitgelezen
Wat kan je toch eigenlijk veel doen in een week, ik zal de tv zeker vaker uitlaten! Foto's van de maaksels volgen nog natuurlijk!

10 opmerkingen:

 1. Dan kom je er ook achter hoeveel tijd je achter tv en internet doorbrengt. Dat heb ik dan tenminste. Wel goed zo'n productieve week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan!
  Ik kan de tv ook makkelijk missen,
  en de computer zet ik ook vaker uit!
  Je bent lekker bezig geweest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het zo goed is bevallen! Zonder tv lijkt me niet zo moeilijk (die staat toch al zelden aan), maar zonder internet, oef, petje af hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een prestatie een week zonder internet! Ik zou last krijgen van afkickverschijnselen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai, ik doe het je niet na! Maar het loont blijkbaar (af en toe :) de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zou voor mij echt een ramp zijn, een week zonder tv of internet. terwijl we als we kamperen heel makkelijk zonder kunnen en vermaken we ons met een boek, kletsen of gewoon even niets doen. Waarom dat verschil? Ik baal ook wel eens dat ik zo afhankelijk ben van de tv voor mijn vermaak. Misschien een uitdaging voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een productieve week. Wat zo'n week zonder tv of internet al niet doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo he, jij hebt veel kunnen doen! Dit ga je vast snel nog een keer doen, zo zonder tv en internet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed hoor, zo'n weekje zonder.
  En net als jij en vele anderen: zonder tv zou mij geen moeite kosten, maar zonder internet...Nog afgezien van het feit dat ik het vaak voor mijn werk ook nodig heb. Ik probeer hier wel minder te computeren als de kinderen beneden zijn. Maar zelfs beperken tot de tv- en slaapmomenten vind ik nog lastig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ook hoor, zonder internet lijkt me lastiger dan een week geen tv. Maar al die extra tijd achter de naaimachine, heerlijk! Ben benieuwd naar je creaties.

  BeantwoordenVerwijderen