25 juni 2011

Race tegen de Klok

Ons oudste mannetje wordt alweer bijna 4 jaar! Aanstaande woensdag is de grote dag, maar morgen vieren we al feest met vrienden en familie. En daar hoort een kroon bij! niet zo'n hele mooie helaas, want ik heb nogal last van laatste-moment-stress...

De kroon is dan wel klaar (haast, haast), maar vóór woensdag moet ik ook nog:
- een nieuwe rugzak naaien
- liefst ook nog een bijpassend etui
- 26 knikkerzakjes naaien voor de kindjes van het KDV
- de traktatie-inhoud in de knikkerzakjes doen
- en een 'Doei'-slinger naaien voor de juffen

En heel erg ver gevorderd ben ik nog niet! *stress* !!

18 opmerkingen:

 1. Relax! Adem in en adem uit! haha.
  Wel herkenbaar!
  Je moet maar zo denken: alles wat je al doet is al super! Dus het kan alleen maar beter!

  Ik vind je kroon wel mooi hoor! Daag! Fijn verjaardagsfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, chill chill...!! Ziet er goed uit hoor, komt vast helemaal goed. Wij vieren ook feest morgen, heb ook behoorlijk tegen de klok genaaid....
  Veel plezier en natuurlijk gefeliciteerd alvast met je mannetje!
  Groetjes, Sacha (maarnietvangrijs)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat, wat een mooie kroon en sterkte met de drukte,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kroon! Alvast een fijne dag voor vandaag.
  En heel veel succes met het maken van de andere, leuke, dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtige kroon geworden!! Fijn verjaardagsfeest vandaag!!

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gij blijft echt heel rustig zene !
  (als ge veel oude t-shirten hebt volg je het turnzakpatroon van mme zsa zsa op maar da doe je het met de mouwen !)
  groetjes
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kroon is al geslaagd, en de rest zal zeker ook lukken! Ik ken dat gevoel hoor, heb net ook 24 knikkerzakjes gemaakt voor de dochter haar klas, dan verjaarde de zoon, dus weer kroon, slingers en cadeautoestanden ineen steken. wat doen we onszelf toch elke keer weer aan hè;)...maar het is toch oh zo plezant!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ok, k paniekeerde al met mijn 2x knikkerzakskes & 2x rugzakskes tg volgende week, dit stelt mij dus heel gerust ;-)
  maar kop op MiekK! ge zult met weer met glans slagen!!!
  groetjes, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat doen we onszelf soms toch aan he. Stress!
  Maar het komt wel in orde. En dat zal megavoldoening geven.
  Proficiat alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou dat is nog wel een hele lijst met TO DO THINGS
  ik herken het wel hoor ben ook vaak erg van het laatste moment maar het komt altijd goed ....

  Succes ermee .... Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach wat jammer dat ik zover weg woon, anders was ik je direct komen helpen: zulke leuke dingen om te maken!! Veel succes en ben benieuwd naar het resultaat, het zal mooi zijn!
  (En nog bedankt voor de inspiratie, ook al wist je dat zelf niet: ik had een kussentje gemaakt aan de hand van een kindertekening en had geen mooi achtergrond stofje. En dan in een afgelegen dorp op het Franse platteland zonder stoffenzaak in de buurt = ook stress, totdat ik aan jou dacht met je super-recycle ideeen en heb toen het rugpand van een vestje gepakt wat afgedankt was door mijn zusje en voor mij te klein. Dank dank Marieke!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oooo... jeee... heel herkenbaar helaas die stress ;-)
  Kom op je kan het !! ff doorbijten ;-)
  De kroon is in elk geval al mooi geworden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha,
  Die stress had ik ook afgelopen week, ook mijn zoontje werd toen 4. Ik ben maar eens even heel goed naar hem gaan luisteren en hij zei duidelijk dat hij alleen maar opwindbeestjes wilde trakteren niks meer, niks minder.
  Met veel pijn en moeite heb ik al mijn super (stress) traktatie ideeën overboord gegooid, en Gelukkig dat hij was met zijn opwindbeestje, met strikje en kaartje waarop hij verteld naar de grote school te gaan ;-) Vergeet het moeten, alles mag. Wat zien peuters/kleuters van al jouw moeite?....
  Succes, Groetjes Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb precies nog nooit iets vóór het laatste moment afgemaakt, ik ken de stress :-)
  maar die kroon ziet er alvast goed uit, dus ik zou mij niet te veel zorgen maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als dat niet zo'n mooie is, ben ik wel héél benieuwd hoe een mooie eruit ziet ;-). Rot zeg, die stress, maar soms lukt alles ook gewoon beter als er wat druk op zit. Succes en ben benieuwd naar de resultaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie dingen en wat een werk nog te doen.
  In een hutje op de hei, kinderen uitbesteed, huishouden voor wat het is en GAAN!!
  Good luck in de 'nachtelijke' uurtjes?
  Sterkte maar het wordt vast erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen