6 november 2011

No Impact Week

"Het No Impact experiment is een week (6 t/m 13 november) waarin je ervaart wat het verkleinen van je impact op het milieu kan betekenen voor je kwaliteit van leven. Het gaat er tijdens No Impact Week om dat je ontdekt hoe het veranderen van je levensstijl effect kan hebben op zaken als persoonlijke voldoening, gezondheid, geluk en je relatie met vrienden & familie. Het is een uitdaging, ga jij ‘m aan?"

Het experiment begint dus vandaag in Nederland en België! Als je je aanmeldt krijg je een handleiding toe gemaild, waarin elke dag een nieuwe uitdaging wordt uitgediept, met tips & ideeën. In 7 dagen naar een duurzamer leven! Of in ieder geval maakt het je bewuster van je levensstijl en wat er beter kan.

En ik? Ik heb me ook aangemeld! Dus dat betekent wat minder internet deze week en ook minder bloggen. De haakles gaat natuurlijk gewoon door, want je eigen garderobe haken is ook erg duurzaam! Vooral als je dat doet met gerecycled garen ;-)

Ik ben benieuwd! Mijn ervaringen lees je over een week!

5 opmerkingen:

 1. Heel veel succes deze week. We lezen volgende week hoe het was. groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me nog niet aangemeld, maar in stilte doe ik mee. Ben benieuwd naar jouw ervaringen. Ik heb trouwens wel het boek van de No impact man.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owh, klinkt op zich wel heel interessant ja...

  maar nu zou het even niks voor mij wezen, als ik eerlijk ben...ik zit net zo lekker te zijn in Blogland haha...en dan een hele week zonder internet heb ik nu even geen zin in (ik heb nog steeds naweeén van een fout van onze provider in de zomervakantie, toen zaten we zeker 3 weken zonder internet...dat was toch wel redelijk afzien..jaja zo verslaafd zijn we hier al hihi...

  Veel succes ;)

  Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik doe er ook aan mee. Heb gisteren een linkje geplaats naar je monster-broek, toen ik in het kader van het niets kopen kniestukken op een meisjesbroek heb gemaakt.
  Veel succes, ik ben benieuwd naar je belevenissen!

  BeantwoordenVerwijderen