21 februari 2012

In Real Life

Uitleggen hoe je zelf iets moois maakt, ik vind het heel leuk om te doen! Maar dat wisten jullie natuurlijk al ;-)
Ik ben dus blij en trots (en een beetje zenuwachtig) dat ik de laatste tijd een paar keer gevraagd ben om workshops te komen geven. In Real Life dus en niet van achter mijn laptop!


Als eerste ga ik donderdag a.s. (23 feb) de dames van Baby Be Good helpen op de Negen Maanden Beurs. Zij staan daar met een Workshop Paviljoen waar je allerlei dingen kunt maken en doen die leuk en verantwoord zijn voor je baby. Ik ga laten zien wat voor mooie dingen je zelf kunt maken voor je baby door te recyclen!


En als tweede mag ik een workshop gaan verzorgen voor Van Katoen, dat op 14 april hun naaimarathon voor het goede doel organiseert! 


Ik ga een workshop Omkeerbaar Zonnehoedje Naaien geven! Dus wil je leren hoe je dit zonnehoedje zelf kunt maken voor je kind, in één van de vier beschikbare maten, schrijf je dan snel in! En dat kan dus HIER

Misschien zie ik je op één van deze twee dagen, lijkt me leuk!

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! Je inspireert mij met jou blog hier al enorm; ik weet zeker dat je een ware aanvulling op bovenstaande programma's bent! Heel veel voorbereidingsplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Leuk zo'n sessie!
  En dikke proficiat dat jij die workshop mag leiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook naar Van Katoen, dus ik kom wel even hallo zeggen!! Gefeliciteerd dat je op de beurzen staat, echt superleuk voor je.
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, gefeliciteerd zeg! Veel plezier gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Helaas zal ik je niet gaan ontmoeten; 9-maandenbeurs is niets voor mij en 'van katoen' is helaas te ver weg want dát lijkt me wel erg leuk!
  Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vorige reactie heb ik verwijderd omdat er een vervelend taalfoutje in stond!

  Maar, leuk voor je. Ik ga morgen met mijn jongste dochter die zwanger is van haar derde kindje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf voor je, en inderdaad spannend! Voor iedereen die de zonnehoedjes wil maken, maar nog twijfelt: DOEN! Ik heb er eentje gewonnen met een give away, mijn neefje van anderhalf wil hem altijd op! Hij kan de deur niet uit zonder zijn hoedje!

  BeantwoordenVerwijderen