15 februari 2012

Recycle Inspiratie

Inspiratie van het WWW

We blijven nog even in de Carnavals-stemming!
Dus hier een idee hoe je snel en makkelijk een (superhelden)cape 
voor je kind maakt,
Van een oud t-shirt!

Een beschrijving en nog meer voorbeeld foto's vind je op Apartment Therapy!

Hier is mijn versie, voor onze Ridder. Ik maakte hem van een heel groot XL-tshirt en werkte hem af met biaisband rond de hals, in plaats van de originele boord. Hij sluit met klittenband en kreeg natuurlijk het Ridder-logo op de achterkant!

4 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee zo & wat is jouw ridder mooi geworden. Hier is het zo'n meidenbende, het is een en al roze, glitter en glans, maar dit vind ik ook wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk idee, kun je zien dat je van weinig iets heel leuks kan maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met zulke modellen kan ik het ook, das niet eerlijk :-))) Nee hoor, geintje. Ik vind ze allebei heel erg mooi geworden. Of moet ik nou stoer zeggen. Pfft, ik raak er van in de war. Ze zijn gewoon hartstikke leuk. Zal ik het daar maar bij laten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met modellen bedoelde ik wat IN de cape zit hoor, niet de modellen van stof ;-)

  BeantwoordenVerwijderen