5 januari 2014

Een Nieuw Haak-Project

Een nieuw jaar, een nieuw Haak-Project :-) Ik ben niet zo'n hele snelle en fanatieke Haakster. Hoewel ik het wel heel leuk vind om te doen en erg kan genieten van alle mooie Haaksels die ik altijd op het internet voorbij zie komen!
Daarom was ik ook gelijk enthousiast toen ik DIT idee voorbij zag komen via Pinterest. Een Crochet Along waarbij je in bijna een jaar tijd een mooie gestreepte deken hebt gehaakt!


Een deken haken in een jaar tijd, dat moet mij toch ook wel lukken! De originele deken is HIER te zien en het patroon wordt door de organisatoren van de Crochet Along vertaald naar het Nederlands. Elke week volgt er een Haakles en iedereen kan meedoen!

Voor mijn deken haalde ik de Kleur Inspiratie van dit schilderij dat boven onze bank hangt

En dit zijn mijn bolletjes die ik daarbij uitzocht

De eerste Les heb ik vandaag afgemaakt! En ik kan al niet wachten op volgend weekend :-)

Wil je ook meedoen? Dat kan nog! Lees even rustig alle informatie door op Tertia's Blog.
Wil je alle haaksteken nog eens opfrissen? Lees dan even mijn Haaklessen-Voor-Beginners terug!

1 opmerking:

  1. Ohhh dat wordt geweldig mooi straks bij dat schilderij! Geloof dat maar!!!Heel veel haakplezier,de deken is een genot om aan te haken en haakt heerlijk weg ook op de bank voor de tv! ;-)


    grtzzz
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen