29 augustus 2014

Strepen Deken Update #6

Het was een tijdje geleden, de laatste update van de Strepen Deken!
Ik had dan ook een maand of twee bijna niet gehaakt ;-) Te druk, te warm, op vakantie, zo gaat dat.. Maar nu alles na de vakantie weer Normaal is, en het Weer helaas niet meer zo warm, heb ik de draad weer opgepakt. Hier de volgende 4 weken die ik af heb!

Week 21

Week 22

Week 23

Week 24Alle Patronen voor deze Strepen Deken Crochet Along vind je bij de organisatrices!

4 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren gebruik je, ik loop ook 2 weken achter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden hoor! Ik heb er echt bewondering voor dat je dat kan. Ik heb er geen gevoel en geduld voor. Dus top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie kleuren, en wat ben je ver! ik ben lang geleden gestrand, maar wie weet krijg ik de smaak weer te pakken als het straks weer kouder wordt? de zomer leent zich niet zo voor dekens haken he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen