11 september 2014

Circus FeestAfgelopen weekend werd onze Jongste Zoon alweer 5 jaar! Groot feest dus hier een paar dagen lang :-)

ZoonLief wilde graag een Circus Feestje. Dus ik kon heerlijk aan de slag met het bedenken van Circus knutsels, traktaties en activiteiten. Lang leven Pinterest, waar ik een heleboel leuke ideetjes op verzamelde! 


Op maandag mocht hij trakteren in de klas. Ik maakte deze bakjes met popcorn. De bekertjes vond ik bij de Hema, ze passen precies in het thema! En de plaatjes zijn printables van Moodkids, die vind je HIER.
Voor het kinderfeestje waren de uitnodigingen, uitdeelzakjes en taart ook helemaal in Circus Stijl.


Tijdens het kinderfeestje mochten de kinderen een Circus voorstelling voorbereiden. We toverden de tuin om tot een Circus piste, met de droogmolen als Circustent ;-)
De kids gingen aan de slag met het bedenken van hun grapjes en kunstjes. We hadden Clowns, een Leeuw met Leeuwentemmer en twee Goochelaars. Daarna kwamen de ouders kijken naar de voorstelling! Ik geloof dat ze het allemaal erg leuk vonden, al waren ze wel wat zenuwachtig met het vooruitzicht dat ze moesten optreden, haha!In de 'Circustent' zie je een echt Circus Krukje staan, dat maakte ik zelf door een van onze Ikea krukjes te bekleden met een stoffen hoes.
Hoe je zelf zo'n Hoes maakt zie je in de DIY hieronder!

Veel plezier ermee, en als je zelf zo'n krukje maakt of een Circus Feest gaat vieren vind ik dat leuk om te horen :-)
Klik om te vergroten en op te slaan

8 opmerkingen: