16 april 2015

Moestuin Update


Een maand geleden zag je het begin van ons Moestuintje, dat we ijverig hadden aangeplant en verzorgd. Nu, een paar weken later staat de boel er een stuk minder florissant bij, moet ik eerlijk toegeven… Toch geen groene vingers hè, ik zei het al!

Maar het is nog niet helemaal hopeloos. Een paar weken geleden hebben we de plantjes die nog leefden verpot en er zijn er best een paar die het nog steeds goed doen. Een aantal kruiden gingen in kleine terracotta potjes, maar die willen nog niet zo groeien. De tomaatjes, paprika en mijn bleekselderij-experiment gingen in een grote pot en die doen het zowaar supergoed!

(de grote potten van bamboe vond ik bij de Hema)

De plantjes staan hier heerlijk in de avondzon op de vensterbank,
Kijk ze eens groeien :-)
(maar ik durf ze nog niet buiten te planten hoor..)
Wordt vervolgd!

7 opmerkingen:

 1. Nee nog Niet naar buiten!!! Dat kan pas half mei en het is normaal hoor dat niet alle plantjes het redden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die moestuintjes van AH staan er hier ongeveer hetzelfde bij :-) Ik heb ook iemand horen zeggen dat niet alle zaadmatjes even top waren... dus het ligt aan jouw groene vingers (of de mijne ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, O jee... ik ben het woordje NIET vergeten! Ligt NIET aan jouw groen vingers :-)

   Verwijderen
 3. Top! Ik heb mijn moestuintje (nou ja balkon) afgelopen weekend klaargemaakt. Ik heb er weer zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. best nog even wachten .... midden mei is D-day voor alles plantjes ....jammer genoeg groeit het onkruid steeds sneller hé

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alles al lekker buiten gezet :) was een beetje klaar met een volle vensterbank :) We zien wel wat er van komt, er staat een groot deel onder een plastic kap, maar wel buiten :) dus wie weet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hier ook zo'n plekje. Sommige potjes met succes, bij andere potjes hoop ik dat er alsnog leven verschijnt...

  BeantwoordenVerwijderen