18 mei 2015

Moestuin Update 3Een maandje geleden alweer sinds de vorige moestuin update, dus eens even zien hoe alles hier weer is gegroeid! ;-)

Zoals je ziet heb ik de tomaatjes maar van de vensterbank afgehaald. De luxaflex moest steeds hoger en hoger, dus mijn tomatenpot staat nu maar even op ons groene kastje. Deze foto is van een week geleden en inmiddels raakt het bovenste blaadje de plank al! Het is dus eigenlijk wel tijd om de planten naar buiten te doen, maar ik durf nog niet zo goed. De tuin stikt van de slakken en het is 's nachts misschien ook nog een beetje te koud..

Ps. de kruiden die naast mijn tomatenplanten staan gaan nog steeds niet al te best.

De paprika plantjes, aubergine en mijn bleekselderij-stronk-experiment staan nog steeds op de vensterbank en groeien lekker door.

De vensterbank werd ook nog aangevuld met een klein tuintje dat ik van de Jongste Zoon kreeg voor moederdag. Er groeit al volop tuinkers in, hoe schattig is dat! :-)

1 opmerking:

  1. Wat een schattig huisje met tuinkers-tuintje! Jouw planten doen het beter dan die van mij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen