22 januari 2016

Tricot Muts Tutorial


Vorige week naaide ik een Muts van tricot voor tijdens het hardlopen. Omdat het wat kouder werd, maar ik geen warme wollen Muts op wilde. Ik heb hem inmiddels twee keer op gehad tijdens het lopen en hij zit echt heel fijn!

Ik beloofde een tutorial, dus hier is hij. Gaf mij gelijk een goed excuus om nog zo'n fijne Muts te naaien. Dit is een Muts voor volwassenen, one size fits all. Zelfs Manlief past hem! Omdat hij kort haar heeft denk ik, en ik mijn haar er lekker onder kan stoppen ;-)

Ps. ook leuk voor als je niet gaat sporten, deze Muts van tricot!


© By MiekK - Marieke / For personal use only

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi, vooral de stofkeuze en de brede band met de twee knopen op vind ik top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die knoopjes maken het zo leuk he!! En toffe stofkeuze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk en zeer makkelijk, staat dus ook op mijn te doen lijstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super! En mooi gemaakt zeg. Ik ren inderdaad vaak halverwge met mijn muts in mijn handen! Lastig inschatten soms!

  BeantwoordenVerwijderen