26 april 2016

Gehaakt Vestje UpdateEen maandje geleden zag je dat ik was begonnen aan het haken van een Vestje. Het schiet nog niet zo heel hard op, maar gisteravond bereikte ik toch een mijlpaaltje ;-)
Het Vestje wordt gehaakt vanaf de hals naar beneden, waarbij je steeds moet meerderen. De toeren zijn dus érg lang en ik haakte érg langzaam.  Maar gister was ik er dan eindelijk, het punt waar de mouwen in het Vestje moeten komen! Ik mocht ineens een heleboel steken overslaan om armsgaten te creëren. Op de laatste foto zie je eindelijk dat er een beetje vorm in het Vestje gaat komen. Nu dus rechttoe-techtaan doorhaken naar beneden, met kortere toeren, en dan nog de mouwen haken.
Vanaf nu schiet het weer wat harder op denk ik!


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk patroon! Patroon van internet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit deel is al mooi. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, soms moet je even over een 'dood' punt heen voordat er schot in de zaak komt. Doordat je meerdere kleuren hebt gebruikt krijgt je vest een hele andere uitstraling en wat slim bedacht, van de knoopjes! Succes met het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen