3 juni 2017

Me Made May 2017 Roundup

Ik deed dit jaar mee met Me Made May. Een maand georganiseerd door Zoe, in het teken van je zelfgemaakte kleding, om meer van je zelfgemaakte items dragen, ervan te houden en erachter te komen wat je het liefst draagt en wat je nog nodig hebt.
Ik droeg deze maand elke dag minstens één zelfgemaakt kledingstuk, en ik (ver)maakte vier kledingstukken. Hier zie je een overzicht van mijn outfits!
Grappig om te zien, we gingen echt van winter naar zomer afgelopen maand. En ik heb zo te zien al best veel zelfgemaakte kleren in de kast liggen. Hoewel ik ook nog een aantal dingen nodig heb en wil gaan maken, zoals t-shirts en topjes voor de zomer, maar ook lange mouwen shirts, een vestje en een korte broek. Genoeg te doen dus! En dankzij deze maand heb ik ook mijn naai-mojo weer een beetje terug gekregen, want die was ik even kwijt ;-)


Alle foto's van de maand, met verhaal, zijn te vinden op Instagram.

4 opmerkingen:

 1. Prachtig eerbetoon aan je creativiteit, naaikunst en inspirerend. Ik mis alleen de vestjes die je haakte. Die hadden er ook bij gekund maar het weer was te warm om ze te dragen. Ik heb altijd moeite om zelfgemaakte kleding weg te doen, maar een aantal dingen is niet mooi meer dus helaas....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n overzicht! Me made may is echt handig om te zien wat je nog mist. Bij mij vooral vestjes/bolero's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik deed ook mee maar heb niet vanaar alles foto's. Ik heb gemerkt dat ik vooral heel erg zomerse kledij mis zoals haltertopjes en ook pyjama's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge wat leuk en actief!! Dit wil ik ook zo graag gaan doen!
  Maar voor nu ben ik nog niet heel goedbin naaien 😊

  Groetjes Marijke @zusjeknus

  BeantwoordenVerwijderen