19 februari 2009

Bumba outfit


It's almost 'Carnaval' here in the south, so yesterday Thijmen was allowed to go to the daycare center all dressed up! I made him this Bumba outfit, he is a big fan of the little clown!Het is bijna Carnaval hier in het zuiden, dus gisteren mocht Thijmen verkleed komen op het kinderdagverblijf! Ik heb deze Bumba-outfit voor hem gemaakt, hij is een grote fan van de kleine clown!

4 opmerkingen:

 1. Zelf gemaakt? Oh... wat een schatje! Hij heeft vast de show gestolen, kan niet missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, misschien ben ik heel brutaal, maar waar heb je het patroontje vandaan voor het pakje.
  Mijn zoontje is ook helemaal gek van Bumba en ik wil hem ook verrassen met een bumba pak, maar kan nergens een patroon vinden.
  gr. Danielle moeder van Martijn 1/4/08

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Danielle,
  Ik heb voor het kieltje een patroon voor een blousje (uit de knippie) als basis gebruikt en dat aangepast.
  Voor het mutsje heb ik zijn hoofd opgemeten en twee driehoeken aan elkaar genaaid met fleece als voering!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi!
  Wat leuk dat ik op jouw site terecht ben gekomen! Mijn zoon Thijmen mag ook verkleed naar t KDV en ik ben van plan om ook een bumbapakje voor hem te maken. Wat jij hebt gemaakt ziet er hartstikke leuk uit en ik denk dat mij dat ook wel gaat lukken. Bedankt voor je voorbeeldje!
  Groetjes, Anneloes, moeder van Maaike (5jr) en Thijmen(1,5jr)

  BeantwoordenVerwijderen