4 maart 2009

Fusing plastic bags

I've been experimenting with plastic bag fusing (I wanted to do this for a long time!). It took some practice but I finally found the right way to iron the plastics together. I used this and this tutorial. It's great fun and I love to be able to recycle the big pile of plastic bags in our cupboard! I can't wait to start sewing and making nice new bags out of the fused sheets..
Ik ben aan het experimenteren met het samensmelten van plastic zakken (dat wilde ik al heel lang doen!). Het was even oefenen, maar ik heb eindelijk de goede manier gevonden om de zakken aan elkaar te strijken. Ik heb deze en deze werkbeschrijving gebruikt. Het is heel leuk om te doen en ik vind het super om de grote berg plastic zakken in onze kast te kunnen recycelen! Ik kan niet wachten om er mooie nieuwe tassen van te naaien..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten