13 augustus 2011

*Under Construction*

Oei, al een week niet geblogd! Maar dat het hier rustig is, betekent natuurlijk dat ik druk ben met andere dingen. Zo ben ik bezig om de Shop eens flink onder handen te nemen. Ik ga hem een beetje verbouwen tot een handigere (voor jullie) en minder bewerkelijke (voor mijzelf) website. En daar gaat best veel werk in zitten!

En dan ga ik jullie weer even lief aankijken en vragen om wat feedback :-) :-)
Wat vinden jullie mooi/ handig/ leuk aan de bestaande site?
En wat is niet leuk/ kan beter/ mist er nog?
Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden!
En om plaats te maken voor de nieuwe collectie in de vernieuwde Shop, is er nu Uitverkoop in een aantal categoriƫn! Snuffel rustig even rond ;-)

7 opmerkingen:

 1. Ik ben er voor het eerst, maar het ziet er supermooi uit! Ik vind het heel overzichtelijk, vooral met de opsomming in de linkerkolom. Leuk dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja wat zou je willen veranderen ?
  Ik vind het er behoorlijk professioneel uitzien.
  En volgens mij werkt alles ook goed.
  Maar misschien wil je het voor jezelf graag veranderen.
  Succes in ieder geval. groet petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou adviseren de content blocks links naar beneden te verplaatsen en de productlijst naar boven te halen. Ik had je webshop nog nooit gezien en het was mij niet meteen duidelijk wat je verkoopt; dat zie je niet zonder te hoeven scrollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie antwoorden dames! Lief dat jullie even wilden reageren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, ik zit te kijken, en te zoeken naar dingen die niet bevallen... Maar meis, jouw shop is helemaal leuk! Ben jaloers hoor, het ziet er echt superprofi uit! Ben heel benieuwd wat je zal gaan veranderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij het bestellen zie ik overigens wel dat je niet een winkelmandje hebt waar je product in terecht komt, maar dat je het apart moet invullen welk product je wilt hebben op een bestelformulier. Ik kan me voorstellen dat mensen dit onhandig zouden vinden, hoewel ik er zelf geen last van zou hebben... Maar verder, nogmaals, ubertoffe shop heb je, ik zou er trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen