11 maart 2013

Home Sweet Home

Denk je net dat het Lente wordt, is het ineens weer heel erg koud! Flauw hoor ;-) Gelukkig is het in huis nog wel een beetje Lente, met de Hyacint die al helemaal is uitgekomen en die op mijn vrolijke blauwe muurtje staat te bloeien.


En nog meer vrolijke kleuren op tafel, waar ik mijn Kralen-Voorraad eens aan het inventariseren ben. Zoveel kralen waar ik eigenlijk niks meer mee ga doen! 
Gewoon geen tijd voor. En ik wil me met de Shop meer gaan richten op 1 ding en niet 100 dingen tegelijk ;-) En dat is Textiel, geen Kralen..


Daarom zoek ik alles eens uit en brainstorm ik een beetje over een leuke manier om mijn kralen eens op te ruimen. DIY-Pakketjes van maken? Tutorials maken en daarbij pakketjes-op-maat maken? Wat zouden jullie willen leren maken met kralen: oorbellen, armbanden of wat anders?
Nouja, ik brainstorm nog even lekker verder hier tussen de kraaltjes!

Home Sweet Home is een idee van Barbaramama, op haar blog vind je een lijst met alle deelnemers!

6 opmerkingen:

 1. Als je aan het ruimen bent, zie je pas hoeveel je hebt!
  En kan me voorstellen dat je je meer op 1 ding wil focussen... Zelf ben ik gek op armbandjes, kan je niet genoeg van hebben, maar dat is persoonlijk!!
  Veel succes ermee...

  Grtjs Sylvia
  bysyllys@blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kralen heb ik netjes in sorteerdozen en die weer in boxen.
  Het zijn er zo ontzettend veel. En ik moet nodig aan de slag om nieuwe kettingen te maken. Mijn ouden zijn bijna allemaal versleten. Ze worden nogal veel gedragen.

  Succes met opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat een schijnbeweging van de Lente he?!
  Hihi ik heb ook een HSH mét Hyacint!

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kralen zitten allemaal in jampotjes maar dan die smalle hoge, dus nemen ze weinig ruimte in op de plank. ik ben soms zo bezig met naaien en punchen dat ze wel eens van de plank af schudden (die plank zit aan de tafel vast) Nu zie ik je plaatje en heb de oplossing gevonden! even een dienblad, volgens mij heb ik er nog 1 liggen die precies past. Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zou vooral graag willen weten hoe je die letters 'sieraden' op dat houten dienblad hebt gekregen :D
  en ondertussen de kinderen met kralen een vliegendeur (of hoe noemt dat ding tegen de vliegen) laten maken tegen de zomer?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto van jezelf... echt
  mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen