13 maart 2013

Recycle Inspiratie

Inspiratie van het WWW, gerecycled door anderen

Last van koude handen? Ik zou het niet zo raar vinden ;-)
Maak zelf snel & makkelijk een paar handschoenen zonder vingers van een paar (oude) sokken! Fijn voor achter de computer of voor buiten als het nèt weer iets minder koud wordt..
  

Een uitgebreide foto-tutorial vind je HIER

2 opmerkingen:

  1. Die zijn wel nodig met dit koude weer!

    Fijne dag!

    Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi ik volg jou blog al een tijdje en vandaar dat ik hem heb genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog http://hippe-huisvlijt.blogspot.nl/2013/03/genomineerd.html kan je kijken wat het inhoud. Ik zou het leuk vinden als je ook mee doet aan deze award. En zelf je favorieten blogs nomineerd. Groetjes lynn Ruisendaal van Hippehuisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen