1 juli 2013

World Party, Part II

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, na weken brainstormen, knutselen en aftellen ;-) Zoonlief werd 6 jaar! En hield natuurlijk een kinderfeestje voor zijn vriendjes, in Wereldreis stijl. We gingen op Speurtocht langs zes landen.

Ik maakte voor iedereen een klein tasje voor onderweg
Met daarin een Wereldreis Paspoort, waarin we elk land konden afstempelen


En een kaart van de buurt met de route erop

In elk land deden we een spelletje of activiteit: van bowlen in Amerika, naar Snoepjes-Eten-Met-Stokjes in China, tot een Pinguin-Eieren-Race op Antarctica en natuurlijk als afsluiter pannenkoeken eten in Nederland ;-)

Het was een succes, met 8 uitgelaten Kleuters op pad! Die na afloop natuurlijk helemaal gesloopt waren ;-)

Wil je ook zo'n paspoort maken? Ik heb een PDF gemaakt van de plaatjes die ik heb gebruikt. De uitleg hoe je er een boekje van vouwt en welke spelletjes je bij welk land kunt spelen staat er ook bij!

Je kunt hem HIER downloaden

Veel plezier ermee!

27 opmerkingen:

 1. Geweldig gevonden! Ik heb het alvast gedownload!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk! in september heb ik een volgende jarige en je brengt me nu al op ideeën ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee, moet ik onthouden voorbinden een paar jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Dankjewel voor het delen! Ik ga pinnen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sjonge...wat leuk verzonnen, maar wat een gigantische klus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar heb je nogal wat werk in tijd in gestopt! Zal een fantastisch feest geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend! Heb je de zakjes in stof gemaakt, of heb je stevig atlaspapier geplooid en gestikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, super idee ! Bedankt om dit geweldig idee met ons te delen.
  Proficiat aan de zoon met zijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ontzettend leuk!!!
  Gr. DivaDaan
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig gedaan!! Deze verjaardag zal je zoon (en zijn vriendjes) niet snel vergeten!!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, erg leuk gedaan! Vooral die tasjes, zooo leuk. En super dat je het deelt. Mijn meiden zijn er helaas te oud voor, maar ik heb ook veel leuke en creatieve verjaardagen achter de rug. Leuke herinneringen aan!
  Maar misschien gebruik ik de stempelkaart nog eens met m'n klasje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ontzettend leuk, dit wordt bewaard voor het eerst volgende partijtje van zoonlief. De tasje zijn ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waauw zeg, wat een super-idee! Ik ga het zeker pinnen, hartelijk dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Supertof! Zeker een idee om te onthouden :). Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een fijn idee! Ik ga het zeker gebruiken! Bedankt om dat met ons te delen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk idee..ik heb hem toegevoegd aan mijn pinterest bord!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik had 'm onthouden en gisteren was het zover. We zijn op wereldreis geweest. Helemaal super was het. Op mijn blog kun je mijn tasjes zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een geweldig idee! Mijn dochter vier volgende week haar 6e verjaardag en dus...gaan wij op wereldreis! De paspoorten zijn geprint en in elkaar gezet, de wereldkaart-stof is in huis maar...heb je wellicht ook nog een eenvoudig patroontje voor de tasjes? Ik ben een beginner op naaigebied dus graag niet te ingewikkeld. Alvast dank!
  groet Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! :-)
   Ik heb geen patroon, maar je maakt ze als volgt: neem een rechthoekig lapje stof (± 15 x 40 cm), vouw het in de lengte dubbel en naai de twee zijkanten op elkaar. Keer met de goede kant naar buiten, vouw de bovenkant 1 cm naar binnen en naai de zoom erin. Naai links en rechts aan de bovenkant de uiteinden van een lintje vast, klaar!

   Verwijderen