5 maart 2014

Een Legging op Maat

Mijn Legging was nét op tijd klaar in Februari, de beschrijving liet wat dagen langer op zich wachten. Maar die is nu ook klaar!


Het naaien van de Legging was niet al te moeilijk. Laatst las je hier al wat Tips over het naaien van Tricot, die komen bij de Legging natuurlijk goed van pas. Het meest tricky van de Legging was het maken van het patroon. En dan vooral het berekenen van de rondingen van het kruisgedeelte. Maar als je je onderlijf heel precies opmeet en wat wiskundige formules invult is dat uiteindelijk heel goed te doen!


Al met al zat de Legging zo in elkaar en heb ik nu een goed passend patroon voor een Legging in elke kleur of print. En hij zit heerlijk comfortabel! ;-)Wil je ook een Legging op Maat naaien? Je vind de PDF-Beschrijving HIER. Hierin kun je lezen hoe je jezelf opmeet, hoe je het Patroon berekent en uittekent en hoe je de Legging in elkaar naait.

Veel plezier!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


In 2014 ga ik een uitdaging aan: elke maand een nieuw kledingstuk ontwerpen, tekenen naar mijn eigen maat en in elkaar naaien.
Doe je mee? Van elk kledingstuk maak ik een werkbeschrijving die beschikbaar komt in Sew Natural Webshop.
Je leest er alles over op deze Blog, of je kunt je inschrijven voor de Nieuwsbrief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten