1 november 2014

Deze Week ..

Een Blik achter de Schermen & Projecten in de maak, de Week in Instagrams

Deze week maakte ik de Patchwork Shopper af waar ik mee bezig was, met Cloud9 stoffen uit de Webshop. Ik stelde ook NaaiPakketten samen voor jullie om ook zo'n Tas te naaien. En dit exemplaar komt waarschijnlijk in mijn ooit-nog-te-openen Etsy winkeltje ;-)


Ook maakte ik een tweede versie van mijn Tuniek-op-Maat, voor de Kleding Challenge. Deze versie werd beter dan het proefmodel, helemaal tevreden!
Meer foto's en een kleine beschrijving zie je op SewNatural Blog.


Ik haakte weer een paar avonden verder aan mijn deken, inmiddels bezig met week 39 dus bijna toegekomen aan de rand!


Gister deed ik een nuttig klusje. Ik hou er niet van, maar ben altijd weer blij als het even gebeurd is! Ik ruimde mijn zolder atelier op, nouja alleen deze hoek eigenlijk ;-) Maar de tafel is weer leeg en schoon, dus er kan weer gewerkt worden! Fijn weekend!


4 opmerkingen:

 1. Je bent nogal ijverig geweest zeg!En dat opruimen,ik zou dat hier in mijn naai/buro hoekje ook eens moeten doen.Wel van de week samen met de dochter de zolder opgeruimd en zelfs al de onnodige spullen naar de kringloopwinkel gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van voor en na foto's (van een ander)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook overal hetzelfde met dat creatieve gerommel....
  Fijn als het klusje dan weer geklaard is, dan is er ook weer ruimte voor andere dingen..... naaien, stofjes....

  BeantwoordenVerwijderen