16 december 2014

Bright Red & WarmIk heb een zwak voor Polswarmers, of Vingerloze Handschoenen, hoe je ze ook noemt. Heerlijk voor koude handen achter de computer of voor buiten als het nét een beetje fris is. En het ziet er ook gewoon lekker stoer uit ;-)

Deze mooie Rode Handschoenen haakte ik met het patroon Chunky Fingerless Gloves van Crejjation. Het leek even een ingewikkeld patroon in het begin en ik ben een paar keer opnieuw begonnen, maar uiteindelijk zijn ze goed gelukt! En ze staan prachtig bij mijn donkerblauwe jas. Nu wil ik er natuurlijk ook een nieuwe Sjaal bij maken.. ;-)

7 opmerkingen:

 1. Polswarmers zijn heeeeeeel mooi groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe stoer is dit!?!? Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was er ook mee bezig, maar ga weer overnieuw beginnen. Met welke naalddikte heb jij ze gehaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb maat 4 gebruikt, zo passen ze goed. Ben ook een keer opnieuw begonnen en ik haakte ze vier toeren minder hoog voordat ik aan het duimgat begon.

   Verwijderen