10 december 2014

Restjes KussenHallo allemaal, het is hier een beetje stilletjes hè ;-) Ik ben achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van de Kabas Markt waar ik met mijn stoffen sta komende zaterdag. Spannend! HIER lees je er meer over.

Maar er wordt ook nog wel een beetje gehaakt, zo 's avonds voor de tv. Het Restjes Kussen dat ik aan het haken was is eindelijk klaar! 
Ik gebruikte de restjes die ik over had van de CAL2014 deken, en haakte granny squares met een ronde binnenkant. De randen van de vierkantjes werden wit. Het kussen is heel anders geworden dan de deken, maar hij past er toch bij!

Ik maakte de vierkantjes aan elkaar tot een lap die groot genoeg was om op een bestaand kussen te naaien. De achterkant van het kussen is dus beige, en de voorkant vrolijk gehaakt :-)8 opmerkingen: