16 januari 2015

De ByMiekK Shop is weer terug ;-)


Ik zei al een paar keer dat ik het weer van plan was: een Shop openen met mijn handgemaakte spullen! De 'oude' ByMiekK Webshop is nu ongeveer anderhalf jaar offline, en het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan ;-)
Ik vind het nog steeds heerlijk om zelf een beetje te experimenteren met het recyclen van stoffen en ik maak af en toe prototypes voor nieuwe naaipatronen. Mijn zolder slibt dan ook langzaam dicht met toch weer een collectie Tassen, HaakNaalden Etui's en andere maaksels. 
Een nieuwe ByMiekK Shop is dus een feit! Hij kreeg een hoekje in de Stoffen Shop. Hij staat nog niet zo vol en af en toe zal er iets nieuws bijkomen. Allemaal gerecycled en/of eco, one-of-a-kind en typisch ByMiekK.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!
13 opmerkingen:

 1. Die tassen van oude broeken (of is het een rok?) zijn super ! Veel succes met je shop...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit! Ben fan van de haaknaaldenetuis! :)
  Veel plezier met je nieuwe shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je shop.Is dat moeilijk om die in werking te zetten of hoe moet ik het noemen?Want ja als je veel zelf maakt/naait kan je door de duur wel een winkeltje openen,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou.. ik vind hem hartstikke leuk en ziet er heerlijk profi uit hoor! Een like vanaf mijn kant en ik wens je een heerlijk verkoop toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je shop! Ik wens je een leuke verkoop toe! Succes!

  Liefs Marieke
  (www.uniquemarieke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je shop groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed gedaan, een winkeltje als deze op Etsy, hoort gewoon bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede spullen hoor!
  Heel veel succes met je shop

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof materiaal ben helemaal weg van de zwarte tas met kant ... welkom bij Etsy !

  BeantwoordenVerwijderen