1 februari 2015

DIY - Baby LakentjesIk heb zelf al een tijdje geen baby's meer, maar af en toe schrijf ik een DIY Blog voor BabyBeGood. Om te laten zien hoe leuk (en makkelijk en duurzaam) het eigenlijk is om zelf spulletjes te maken voor je baby en de babykamer!

Deze keer zie je hoe je zelf de lakentjes voor het baby wiegje of ledikant kunt maken. Kies een mooie lap stof, of recycle een oud laken of dekbed overtrek. En met eigenlijk maar vier naden heb je heel eenvoudig je eigen unieke lakentje genaaid!
Dit exemplaar naaide ik van een dekbed overtrek dat ik ooit vond bij de kringloop.
Hier zie je de lakentjes die ik zelf ooit maakte voor het wiegje van Jongste Zoon :-)


De volledige DIY, met foto's, vind je op de site van BabyBeGood !

4 opmerkingen:

 1. Dank! Natuurlijk..hoe leuk is het om de lakentjes zelf te maken! Ik ben weer volledig geinspireerd (tweeling op komst..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en eenvoudig, oh zo mooi. Ik stik graag voor baby's in de omgeving ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben volop bezig voor slimme boefjes te naaien van gebruikte lakens,hoeslakens en dekbedhoezen.
  daar maak ik wieg en ledikantlakens van ,kruikenzakken en spuugdoeken.
  ik ben blij met je omzoomtip, zo simpel en doeltreffend.www.slimmeboefjes.nl en goed-gebruikt.blogspot.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga er ook maken want bij het verhuizen is er wat verloren gegaan en zonder lakentjes is het niet zo leuk om te slapen,hé!

  BeantwoordenVerwijderen