12 maart 2016

Double Recycled


Dit oude hemdje van mezelf was écht tot op de draad versleten. Ik heb hem al jaren en droeg hem best vaak. Maar nu kon hij écht niet meer, zoals je ziet.. Gaatjes langs de naden en de stof zo dun dat je er op sommige plaatsen dwars doorheen keek.
Maar, als iets zo versleten is weet je één ding zeker: het was een fijn kledingstuk en je droeg het graag. Dus besloot ik om het hemdje te verknippen om er een naaipatroon van te kunnen maken, zodat ik mijn hemdje kon kopiëren.Nu heb ik dus een goed passend naaipatroon voor nieuwe hemdjes...


… én wat bolletjes T-Shirt Wol om iets nieuw van te haken,
Die knipte ik van de stof toen ik klaar was met het overtrekken van de panden.


Volgende week volgen er een aantal tutorials,
Wordt vervolgd!


3 opmerkingen:

 1. Hanidg idee, dat gaik ff onthouden...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig!! Ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Is wel een ideaal lentekleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel goed idee groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen