17 november 2016

ZigZag PyjamaBroek



Ik zei het gisteren al: ik was bezig met het naaien van een pyjamabroek voor mezelf. Een fijne, zachte lange broek van tricot, lekker warm in de herfst en winter.

En hij is af! Het stofje komt uit eigen Webshop, het patroon tekende ik op mijn eigen maat (hoe je dat doet las je in de tutorial van gisteren).

Nu alleen nog een fijn shirt voor erbij.
En een volgende Patroon Hack: een Joggingbroek, ook gemaakt met hetzelfde naaipatroon :-)



Stof Tricot Tribal Mint
Boordstof Mint
Patroon: Een Legging op Maat, aangepast met de Pyjamabroek Patroon Hack

6 opmerkingen:

  1. Heel leuk geworden.... vraagje. Dat leggingpatroon is alleen geschikt voor dames? Ik zou nl. graag pyjamabroeken willen maken voor onze pubers. Die zijn ontzettend lang en dun. Pyjamashirts blijven wel heel maar de broeken slijten of krimpen op den duur (of de jongens zijn al weer gegroeid.

    Groetjes,

    Dorothé

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je tekent het basispatroon zelf aan de hand van je maten die je bij jezelf (of iemand anders) opmeet, dus het lijkt me dat dat ook werkt bij puberjongens!

      Verwijderen
    2. Nou ik heb hem besteld. Ik had wel de gegevens voor een damespyjama maar dat werd veel te wijd, dus ik ga deze maar eens proberen

      Verwijderen
  2. Fijn is dat, als je helemaal naar wens je kleding kan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd liever van de zomer, maar het voordeel van deze dagen is dat je leuke pyjama's kunt maken en er lekker in kunt cocoonen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk zeg! En een fantastisch leuk stofje!
    Knap gemaakt!

    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen