11 januari 2016

Shopper Sewalong - Roundup & Tips


Wat leuk dat jullie al zo ijverig bezig zijn geweest met Shoppers naaien! Ik heb op facebook, via de mail en zelfs 'in real life' al een aantal Tassen langs zien komen. Leuk om te zien, en fijn dat jullie voortaan gaan shoppen met een stoffen tas op zak :-)

Hier zie je nog even alle drie de delen van de SewAlong op een rijtje. En daaronder nog wat Tips om de tas aan te passen aan je eigen smaak.

Als je Tas af is dan zie ik er graag een foto van!

Wil je deze tas alsnog maken, dan vind je HIER het patroon
Easy Shopper SewAlong:

Tips voor een persoonlijke Tas

• Gebruik je een effen stof, dan is het leuk om er een applicatie op te naaien. Iets persoonlijke bijvoorbeeld (zoals deze naaimachine ;-) ), of iets dat te maken heeft met boodschappen doen. Een leuk/ inspirerend woord of korte spreuk is ook leuk!
Tips voor het opnaaien van applicaties lees je HIER.


• In plaatst van een applicatie kun je je (effen) tas ook een leuke opdruk geven m.b.v. textielverf. Hoe je dat doet lees je HIER.


• Ik kreeg al een aantal keer de vraag of er ook een patroon komt voor een Shopper met voering. Nou, die was er al! Deze Tas is wel ietsjes kleiner dan de Shopper van de SewAlong, maar nog steeds groot genoeg om fijn mee te kunnen winkelen.
Het patroon voor deze Omkeerbare Shopper vind je HIER.


Nogmaals veel plezier met Shoppers naaien!

3 opmerkingen:

 1. Fijn die uitgebreide handleiding. Ik maakte eerder zelf ook al wat shoppers. Ik kijk voor de maat ook of hij goed in mijn fietstas past,en ik naai er een ringetje in waaraan ik de sleutelhanger met winkelwagen muntje
  hang. Misschien een ideetje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk idee van carla om er een ringetje voor een munt aan te hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het patroon is handig, makkelijk en leuk. Naar mijn idee is het beter, de naad van de onderkant een andere kant op te strijken. Dan krijg je niet zo'n hele dikke naad als je de bodem in elkaar zet. Ik heb al twee tassen gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen