12 april 2016

Het MoesTuintje #2


O wat was het toch lekker weer afgelopen weekend! En nu nog steeds trouwens. Zo fijn, ik durf best te zeggen dat het weer meestal een behoorlijke invloed heeft op mijn humeur ;-) Dus met deze zonnige dagen ben ik een stuk vrolijker en productiever!
Dus pakte ik zaterdag eindelijk mijn tuingereedschap uit de schuur en maakte ik het Buiten-MoesTuintje dat al weken in mijn hoofd zat. Ik wilde een rand met stenen uit de tuin halen, zodat ik daar de MoesTuin plantjes die het liefst gelijk in de volle grond groeien in kon zaaien.


De stenen die ik uit de tuin haalde gebruikte ik om een mooi randje rond de aarde te bouwen. Lego voor volwassenen ;-) Daarna vulde ik de boel op met tuinaarde en konden de zaadjes van Wortel en Spinazie in de grond. En ook de kleine Biet en Venkel plantjes die we binnen hadden opgekweekt gingen het MoesTuintje in. Samen met Zoon-van-8 maakte ik naambordjes voor bij de plantjes, ook van een aantal oude halve stenen die ik uitgegraven had. Al met al een klein, functioneel Mini-MoesTuintje.

En de binnen-plantjes doen het ook goed! De plantjes die al verpot zijn groeien nog steeds, nog niks overleden zoals vorig jaar ;-)

1 opmerking: