27 december 2008

Christmas gifts

Kerstcadeautjes
* * *
Christmas is over, so now I can show the gifts I made for my mother and my mother-in-law! For my mother I knitted gloves without fingers because she always gets cold hands when she's busy on the computer. I'm now making a pair of gloves for myself as well! And for my mother-in-law I made a chain for her reading-glasses because she always loses them. She has five pairs of glasses already!


Kerstmis is voorbij, dus nu kan ik de cadeautjes laten zien die ik voor mijn moeder en mijn schoonmoeder heb gemaakt! Voor mijn moeder heb ik handschoenen zonder vingers gebreid, omdat ze altijd koude handen krijgt als ze bezig is op de computer. Ik ben nu ook een paar handschoenen voor mezelf aan het maken! En voor mijn schoonmoeder heb ik een ketting gemaakt voor aan haar leesbril, omdat ze die altijd kwijt is. Ze heeft al vijf brillen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten