18 januari 2009

I did it!

Het is me gelukt!
* * *

I finished the table-tent today! It took quite some of Thijmen's afternoon naps and a whole weekend of (almost) non-stop sewing. But after a lot of measuring, cutting, ironing and sewing, it's finally done! And I'm very proud of it, and pleased that my idea of making a tent for only half the table actually worked.
I'll post some better pictures tomorrow...
Ik heb de tafeltent vandaag afgemaakt! Het heeft een heleboel van Thijmen's middagdutjes gekost en een heel weekend (bijna) non-stop naaien. Maar na een hoop meten, knippen, strijken en naaien is hij dan eindelijk klaar! En ik ben er heel trots op, en blij dat mijn idee om een tent te maken voor de helft van de tafel zowaar is gelukt.
Ik zal morgen wat betere foto's plaatsen...

3 opmerkingen:

 1. heel mooi geworden! en ik kan me voorstellen dat het wel erg veel werk is geweest. Leuk dat je het maar voor een halve tafel hebt gemaakt, maar hoe zorg je dan dat hij goed blijft zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floortje,
  Dank je wel :)
  De rechter zijkant is een flap die onder de tafel doorgaat en aan de achterkant met een riempje aan een gesp vastgesnoerd zit (beetje lastig uit te leggen).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tent ziet er goed uit, daar zullen ze nog veel regenachtige dagen speel plezier van hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen