25 augustus 2009

Applicaties

Als eerste bedankt allemaal voor de complimentjes en de bemoedigende woorden op mijn vorige bericht!
En ja, hij zit er nog steeds in hoor! Ik heb alleen helaas de laatste tijd last gekregen van mijn bekken, dus ik moet het wat rustiger aan doen van de verloskundige. Niet echt iets voor mij! Maar haar advies om niet meer te stofzuigen zal ik in ieder geval opvolgen ;) .

Maar is kan het toch niet laten om lekker te prutsen hoor! Hier zijn twee t-shirtjes waar ik een applicatie op heb gemaakt met strijkvelours. Heeft die kleine toch nog iets 'nieuws' en niet alleen de restanten van zijn grote broer..


Deze hoes voor het dekentje van de kinderwagen en dit lakentje had ik twee jaar geleden voor Thijmen gemaakt. Ik vond ze terug in de doos met babyspullen op zolder, was al bijna vergeten dat ik ze ooit gemaakt had!

4 opmerkingen:

 1. hoe lief toch, zo kleine shirtjes! ja, elke baby heeft recht op 'iets' nieuws he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je de spulletjes nog hebt teruggevonden, ze zijn heel leuk!

  Nog flink rusten he :o).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie applicaties. Het maakt er inderdaad iets heel nieuws van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je reactie op mijn blog, ben blij dat ik niet de enige ben die zo gek is op creeƫren :)

  Spannend zeg! Binnenkort een beebje in je handen. Het ziet er allemaal prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen