31 augustus 2009

Vestje

Ik zie altijd zoveel leuke ideeën op internet dat ik echt een hele lange lijst in mijn hoofd heb van dingen die ik ooit nog eens wil uitproberen. En nu heb ik er eindelijk weer eens eentje gedaan: ik heb dit vestje gemaakt van een oud t-shirt. Ik had ooit eens deze tutorial gezien op 'cut out and keep'. Het leek me een heel gemakkelijk en leuk idee om je kleding weer nieuw leven in te blazen en dat was ook zo! Hij was heel snel klaar!

Hebben jullie dat nou ook, dat je veel meer ideeën hebt als tijd om ze te maken? Ik heb hier rechts een 'things-to-do' lijst gezet van dingen die ik ooit nog eens wil doen. Ik ben benieuwd of het er ooit van gaat komen!

7 opmerkingen:

 1. Deze staat ook al een tijdje op mijn things-to-do lijst die steeds maar langer wordt. Maar als ik dit mooie resultaat zie, krijg ik er meteen zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uw blog van voor naar achter uitpluizen staat op mijn todo-lijstje ;-), en vervolgens mijn eindeloze lijst aanvullen met alle leuke todo's die ik hier gevonden heb... ik denk dat wij hetzelfde probleem hebben, ik ken alleszins het nog-zovéél-te-doen-gevoel, hi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. soms heb ik zelfs zooveel op mijn todo lijstje staan, dat ik niet weet waar te beginnen. En ik mag ook soms van mezelf geen blogs meer lezen, of mijn lijstje raakt steeds voller door inspiratie die ik overal opdoe!
  staan daar pareltjes of lovertjes op die tshirt?
  wat een mooie buik! niet lang meer he, eer de baby komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier een eindeloze to do list...
  Wat gepaard gaat met een massa stof die klaar ligt, evenals eindeloos veel bollen wol, dozen verf, kraaltjes, lintjes, ...
  Ik steek meer tijd in de aanschaf van al het materiaal dan in het verwerken ervan :o).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een herkenbare verhalen, ik heb ook zo'n lijst dat ik gewoon niet weet wat eerst of laatst komt..., eerst voor de baby voorlopig.
  Mooi vestje trouwens, nog zo'n leuk idee;)

  Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij dat ik niet de enige ben, haha!
  @Hilde: Dat is een zilverkleurige print die al op het t-shirt zat. En nee, het gaat niet meer lang duren (hoop ik), nog ruim een week te gaan!
  @Janina: Haha, dat heb ik ook, onze hele zolder puilt uit van de knutselvoorraad...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super idee, dit ga ik ook zeker maken!! En idd, aan mijn to do lijst toevoegen dus!!
  By the way, ik vind het materiaal zoeken en stofjes kopen al half de fun :-)

  BeantwoordenVerwijderen