5 oktober 2009

Babyshower

Vijf weken geleden kregen we er een achternichtje Ninthe bij (het dochtertje van Martijn's neef en z'n vrouw). En we wilden haar graag gaan bewonderen, maar toen ging ik ineens zelf bevallen! Dus dat hebben we even uitgesteld en gisteren was het dan zover. Omdat ze nogal ver weg wonen hebben we op de helft afgesproken, bij Martijn's ouders. En daar maakte de hele familie gebruik van, ineens waren we weer eens met z'n allen compleet! Ook Martijn's oma was gekomen om de twee nieuwste achterkleinkindjes te zien, heel leuk!
*
Hier zijn ze samen, ze schelen acht dagen, schatig he :)Ik had dit label-friemeldoekje gemaakt voor de kleine meid. De letters en het konijntje zijn geïnspireerd op het geboortekaartje. De achterkant is van lekker zacht fleece en je kan er ook nog een speentje aan vast maken.
*

8 opmerkingen:

 1. Wat een schatjes!!
  Enne...laat ik nou net even gegoogled hebben voor ik dit berichtje las ik wil ook nog even zo'n leuk doekje naaien, heb heerlijk zachte bamboe stof over de post gehad. Ga gelijk aan de slag!

  Maar waar haal je toch datopstrijkvelours voor de naam?

  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, 't is super sjiek, moet ik me misschien ook eens aan wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Zijn net twee poppen. Heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, zo met z'n tweetjes. Voor eventjes ;-), bij mij was er even twijfel of het tweeling zou worden, en ik heb soms toch al mijn handen vol met dat ééntje.
  En die labeltjes, die blijven het toch goed doen bij zo'n kleintjes. Ideaal oefenmateriaal voor 'tussen twee vingertjes'.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Adriana: het strijkvelours komt van de webshop van VanMarieke, de letters heb ik zelf geknipt

  @Riet: ja, best zwaar twee kleintjes tegelijk op je arm! Maar eentje inderdaad ook soms :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er allebei super leuk uit: die kleine baby's zo naast elkaar en het doekje.

  Je hebt me helemaal aangestoken met dat strijkvelours ;-) Vandaag heb ik het gebruikt voor een bestelling. En ik heb een nieuw stapeltje besteld voor een workshop die ik binnenkort thuis ga geven. Kan ik weer anderen aansteken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Jente: ja het is echt verslavend he!

  BeantwoordenVerwijderen