12 november 2009

Naar het kinderdagverblijf

Thijmen is weer helemaal beter (pfff daar ben ik wel opgelucht over zeg..), dus hij kan morgen weer naar het kinderdagverblijf. En wat neemt hij dan mee? Nou, z'n lieve kleine broertje *snik*.
Lukas gaat morgen een ochtend wennen (en ik ook!). Ik heb z'n tasje al ingepakt. En bah, wat zie ik er tegenop. Want vanaf volgende week gaat hij er voor vast twee dagen in de week naartoe. En dat betekend dat ik de week daarna weer moet gaan w..., w#$.., w$r#en. Nee, ik krijg het woord nog niet uit mijn toetsenbord...
*

Ik heb vandaag zijn naam op z'n crèche-boekje zitten plakken met letters uitgeknipt uit een stukje ruitjesbehang.
*
En het tasje heeft mijn moeder vroegen voor mij genaaid toen ik een baby was. Ik schijn een keertje gelachen te hebben naar een plaatje van dit beertje. En toen heeft mijn moeder er meteen een tas van gemaakt (dat zou ik ook zo gedaan kunnen hebben, haha)! Ik vind het nog steeds een super leuke tas, leuk dat ik hem zo weer kan gebruiken voor mijn eigen kind.
*

Maarja, laat ik het positieve er maar van inzien: morgen een ochtend helemaal voor mijzelf alleen...

7 opmerkingen:

 1. Ah zucht...ik begrijp meteen waar je het over hebt en die gevoelens van toen komen meteen weer naar boven.
  De eerste dag is de moeilijkste! Succes morgen en probeer van je vrije tijd te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh wat moeilijk... sterkte hoor!

  Enne... vervelende dingen waar je toch niks aan kan veranderen moet je niet meer over nadenken!

  (Dat zei MIJN moeder altijd, soms helpt het ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, ik vervloek de dag dat het hier ook zover gaat zijn! Maar gelukkig valt het hier niet samen met terug gaan werken. Ik begin te werken 1 februari en ons meisje gaat maar 15 februari naar de créche, eerst 14 dagen bij de oma! Alhoewel ik wel al een beetje uitkijk naar een passende créche-zak maken etc :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kop op, na een paar dagen wen je er wel aan en weet je van niet beter meer. Dan lijkt het of het was allemaal maar een droom geweest.
  Ik sta nu bijna klaar om te vertrekken voor m'n 3e dagje kantoor... blij dat het dan weekend is en even kan hervallen in die droom...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh, gut! Ik moet er niet aan denken!! Eigenlijk wil ik gewoon nooit meer gaan werken...de hele dag tutten lijkt me heerlijk...maar goed...de hele dag tutten zonder geld, lijkt me ook niet echt wat...hihi
  Laat me even weten hoe het ging...ben benieuwd (de dag is al bijna voorbij).

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je het tasje kan meegeven dat ooit nog van jou was. Maar het blijft natuurlijk moeilijk. Geniet nog maar van die laatste week met je mannetje(s).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Véél succes (of ben je ondertussen al moeten gaan?) Bij mij begint het nu ook te korten (ga terug werken 5 januari) RAAR is dat toch hé? Hopelijk valt het goed mee voor jullie beiden!!

  BeantwoordenVerwijderen