1 november 2009

Telefoonzakje

Een tijdje terug had ik een hoesje gemaakt voor Martijn's nieuwe mobiele telefoon. Maar helaas, vilt gaat toch niet zo lang mee bij intensief gebruik.. Dus het was weer tijd voor een nieuwe, deze keer gewoon van stof. Nog leuker ook eigenlijk, want dan kun je er ook een leuke voering in naaien! En hij voelt ook wat steviger aan als het vilten exemplaar. Martijn was er dus helemaal blij mee. Hopelijk blijft deze langer goed (anders ligt het toch echt aan hem ;) !).
*

Ik ga er ook maar een voor mezelf maken denk ik.

4 opmerkingen:

 1. Leuk dat contrast tussen het zakelijke zwart, en de olijke groene stippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet die er ontzettend leuk uit!
  Ik heb ook een nieuwe telefoon en alle bestaande 'zakjes' zijn er te klein voor.
  Ik ben dus ook van plan om er zelf een te maken en deze lijkt haast sprekend op mijn idee!

  Wat voor stof heb je precies gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Pinguïn: dank je :)
  De buitenkant is zwarte stof van ikea (die is lekker stevig) en de binnenkant is van de markt.

  BeantwoordenVerwijderen