13 december 2009

Laatste stukje trui wordt Knuffel

Het laatste stukje van de oude trui is ook eindelijk op (nouja, ik heb nog wel wat restjes over). En de schoudergedeeltes van de mouwen werden een muis! Ik had hem al een tijd geleden geknipt, want ik vond de schouders al meteen op een muis lijken (of misschien kwam het door de kleur van de trui). En met wat restjes stof voor de oren en pootjes, een touwtje als staart en een lintje als snorharen is het nu dus een muis. Het oog heb ik maar geborduurd voor de veiligheid.
*
Op de achterkant zit nog het originele label, met wat extra lintjes ertussen.
*
Nu maar hopen dat Lukas ermee wil spelen..

13 opmerkingen:

 1. Waw, die trui heeft wel erg goed dienst bewezen dan! Knappe muis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend schattig! Je lijkt wel wat op mij, maar dan van een aantal jaar geleden. Van alle kledingstukken die ik wegdeed, ging ik na of er nog iets mee gedaan kon worden: knopen, ritsen en leuke labels eraf, en soms van de stof van alles genaaid. Leuk he... Nu ziet het er hier heel anders uit, maar wie weet komen dit soort knutselige tijden weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve muis!!!
  Ik heb ook een stapeltje kleding opzij gelegt, om te verbouwen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastisch dat je daar allemaal nog iets weet van te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waw!! Hij is heel mooi!!! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat ziet die er schattig uit!!!! Ik moet ook maar eens kleding gaan sparen!!!!!en dan eens kijken wat ik maken kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk die muis. Zo ga je toch heel anders naar oude kledingstukken kijken!

  Groeten Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige muis! Geweldig ook om een trui zo te recyclen..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou, voordat ik iets weg ga gooien, eerst kijken of ik er nog wat mee kan. Hoe moet ik die schouder van de trui zien? Heb je de naad erin gelaten ofzo? Echt erg leuk...

  Ninthe is haar tas aan het testen :-( Nog een half uur, dan mag ik haar weer ophalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat is ie mooi! Zo simpel en lief, das echt kunst.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super!!

  Dat recycleren van jou, dat vind ik echt fantastisch... en heel inspirerend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk hoor, ik wist wel wat ik deed als ik Lucas was ;)

  BeantwoordenVerwijderen